Notificări legale

Acest website este deținut și furnizat de:

KRKA ROMANIA S.R.L.
Splaiul Independentei nr 319
Sema Parc, etaj 10, Sector 6
060032 București

Paginile acestui website sunt concepute pentru a oferi informații generale despre Krka, produsele și serviciile sale. 

Termeni de utilizare

Dacă deschideți sau navigați prin orice pagină a website-ului Krka, acceptați toate restricțiile și termenii de utilizare enumerați mai jos. Nu utilizați acest website dacă nu sunteți de acord cu toți termenii de utilizare. Vă sfătuim să vizitați ocazional website-ul nostru și să citiți Termenii de utilizare și Politica de confidențialitate în vigoare deoarece sunt obligatorii din punct de vedere juridic.

Krka gestionează, supraveghează și actualizează website-ul Krka din Novo mesto, Slovenia. Paginile web prezente sunt destinate utilizării internaționale. Krka nu garantează că datele publicate pe paginile web sunt valabile în toată lumea, că toate produsele și serviciile sunt disponibile în fiecare țară sau în fiecare formă farmaceutică sau dimensiune de ambalare și sub aceeași termeni. Când se accesează și se navighează paginile web prezente, utilizatorii trebuie să respecte dispozițiile legale în vigoare în țara lor.

Informațiile și datele disponibile pe paginile web ale Krka au doar scopuri informative și nu constituie baze pentru relații cu obligativitate juridică sau stabilirea unor astfel de relații, cu excepția cazului în care se indică în mod explicit altfel (de exemplu, lansarea ofertelor oficiale, a materialelor promoționale etc.).

Informațiile despre Krka, produsele, serviciile și garanțiile sale prezentate pe paginile web ale Krka nu trebuie înțelese ca oferire de produse, servicii sau garanții. Informațiile despre produsele și/sau substanțele active prezentate pe paginile web ale Krka sunt informații generale despre gama de produse a Companiei Krka. Rețineți că aceste informații nu pot fi considerate drept o ofertă, cu excepția cazului în care se indică în mod explicit altfel.

Indicarea produsului și/sau a substanței active pe paginile web ale Krka nu înseamnă că Krka a pus efectiv pe piață produsul sau substanța activă indicată sau le-a oferit în țara de interes pentru vizitatorul paginii web sau în țara în care vizitatorul website-ului a intrat pe pagină. Vă rugăm să consultați Compania Krka, filialele sale sau reprezentanțele din străinătate dacă Krka comercializează și oferă spre vânzare în țara dumneavoastră produsul sau substanța activă care vă interesează.

Renunțarea la răspundere

Pentru a asigura informații exacte și date actualizate pe paginile sale, Krka și-a proiectat paginile web cu atenție și intenționează să continue să facă acest lucru. Cu toate acestea, Krka nu își asumă nici o responsabilitate pentru exactitatea sau deplinătatea informațiilor. Krka își rezervă, de asemenea, dreptul de a modifica în orice moment și în orice mod conținutul paginilor web prezente, indiferent de motiv și fără notificare prealabilă. Utilizatorii paginii web utilizează datele publicate exclusiv pe propriul risc. Krka și orice altă persoană juridică sau fizică care a cooperat la proiectarea și producerea paginilor web actuale renunță în mod expres la orice răspundere pentru eventualele daune care ar putea apărea sau care ar putea fi legate de accesul, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informațiile din prezentele pagini web și/sau pentru orice erori sau deficiențe în conținutul lor.

Informațiile furnizate pe website-ul Krka nu vizează în nici un fel să ofere sfaturi medicale profesionale sau instrucțiuni pentru tratarea niciunei boli cu produsele Krka. Vă rugăm să consultați un medic sau un farmacist înainte de a utiliza orice produs Krka.

Se poate întâmpla ca orice utilizator al paginilor web Krka să răspundă prin postarea de diferite informații. Krka renunță la orice responsabilitate în acest sens. Rețineți că astfel de informații nu sunt confidențiale și nu intră sub incidența protecției drepturilor de autor. Krka își rezervă dreptul de a utiliza liber astfel de informații, de a le difuza și de a le comunica oricărei alte părți fără limitări și de a le folosi fără a cita sursa. Krka își rezervă dreptul de a folosi și (dar nu numai) ideile, conceptele, cunoștințele, experiența și tehnicile care fac obiectul unor astfel de informații sau care sunt conținute în informațiile respective. Krka poate folosi aceste informații la discreția sa pentru orice scop selectat.

Legături către alte website-uri

Paginile de pe prezentul website conțin, de asemenea, informații de la persoane terțe și linkuri către website-urile terților. Dacă considerăm că este potrivit, le putem marca în mod corespunzător. Krka nu este familiarizată cu conținutul paginilor de internet ale  părților terțe și, prin urmare, nu își asumă nici o responsabilitate pentru informațiile acestora.

Drepturi pentru proprietatea intelectuală

Toate informațiile și imaginile prezentate pe paginile web ale lui Krka sunt, în temeiul cadrului legal, supuse protecției dreptului de autor și a altor drepturi de proprietate intelectuală. Documentele publicate pe paginile website-ului actual pot fi reproduse doar în scopuri necomerciale și personale și trebuie respectate toate notificările menționate mai sus privind protecția dreptului de autor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală. Informațiile conținute în paginile website-ului actual nu trebuie copiate, afișate, descărcate, modificate, reproduse sau distribuite în scopuri comerciale fără consimțământul scris expres al Companiei Krka. Numele mărcilor și mărcile comerciale înregistrate care apar pe aceste pagini sunt mărci comerciale înregistrate ale Krka, și/sau pe care Krka are dreptul de a le utiliza.

Politica de confidențialitate

Respectarea legislației aplicabile

În conformitate cu Regulamentul general de protecție a datelor (UE) 2016/679 și a celorlalte acte legislative aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal, Krka protejează cu deosebită grijă informațiile obținute de la utilizatorii website-ului său și datele lor cu caracter personal. Vă rugăm să citiți mai jos despre modul în care colectăm, salvăm, utilizăm și difuzăm datele cu caracter personal.

Ce tip de date cu caracter personal colectăm pe website-ul nostru?

Puteți utiliza website-ul nostru fără a introduce datele dvs. cu caracter personal. Vi se cere să trimiteți datele dvs. cu caracter personal numai la solicitarea produselor și serviciilor noastre.

Colectăm date cu caracter personal numai atunci când dvs. le trimiteți către noi, fie prin abonare la newsletter-ul nostru, fie prin accesarea un anumit conținut de pe website, sau prin participarea la competițiile noastre. De asemenea, colectăm datele dvs. cu caracter personal atunci când completați formularul de Raportarea reacțiilor adverse sau rezervați unul dintre hotelurile noastre din Slovenia, când solicitați unul dintre produsele sau serviciile noastre prin e-mail sau ne trimiteți o întrebare privind solicitarea dvs., sau în situații similare, atunci când decideți să ne trimiteți datele dvs. cu caracter personal.

Pe lângă datele cu caracter personal pe care ni le trimiteți, colectăm și informații de tip cookie-uri. Astfel de informații pot include website-urile de pe care ați accesat website-ul nostru, website-urile pe care le accesați de pe website-ul nostru, și durata vizitei pe website-ul nostru. Anonimizăm imediat ultimele trei cifre ale adresei dvs. de IP, prevenind astfel identificarea dvs. pe baza acestor informații. Aceste informații pot fi folosite pentru a vă identifica, dar nu facem acest lucru.

În ce scop procesăm datele pe care le transmiteți prin website-ul nostru?

Datele pe care ni le trimiteți sau pe care le colectăm cu ajutorul cookie-urilor pot fi prelucrate în următoarele scopuri: scopuri statistice, scopuri de identificare demografică și a intereselor utilizatorilor website-ului, dar fără a fi posibilă identificarea dvs.; diagnosticarea problemelor serverului nostru și administrarea website-ului nostru; furnizarea de produse sau servicii pe care le-ați solicitat prin intermediul website-ului nostru; sau în alte scopuri pe care le-ați solicitat sau le-ați acceptat, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

Transferăm datele dvs. cu caracter personal către alte companii?

Numai compania responsabilă cu administrarea website-ului Krka are acces la datele dvs. cu caracter personal. Krka a încheiat un contract de prelucrare a datelor cu caracter personal cu această companie și garantăm că respectă toate reglementările privind protecția datelor cu caracter personal.

Unde stocăm datele cu caracter personal pe care le trimiteți prin intermediul website-ului nostru?

Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe serverele noastre pe care le gestionăm noi înșine. Partenerii noștri de afaceri, care în unele cazuri stochează date cu caracter personal pentru noi, asigură un nivel de protecție cel puțin echivalent cu cel pe care îl avem la Krka. Datele dvs. cu caracter personal nu vor fi transmise în nici o formă unor terțe părți, cu excepția companiei care se ocupă de website-ul Krka sau, dacă acest lucru este cerut în mod legal de către autorități.

Publicul profesionist din domeniul sănătății

Unele secțiuni ale acestui website pot conține informații care, în conformitate cu legislația aplicabilă, pot fi accesate numai de către medici, farmaciști și medici veterinari. Prin urmare, trebuie să colectăm datele de contact și unele date cu caracter personal ale acelor medici, farmaciști și medici veterinari care doresc să acceseze informații profesionale despre medicamente. În acest caz, datele cu caracter personal sunt folosite ca o garanție că acest conținut al website-ului nostru este disponibil în conformitate cu legislația privind medicamentele. Acuratețea acestor date cu caracter personal este responsabilitatea exclusivă a persoanelor vizate. Datele de contact sunt folosite pentru a contacta persoanele vizate după cum și când este necesar. Nu folosim date cu caracter personal și date de contact în niciun alt scop și nici nu le transferăm unor terțe părți.

Copiii

Website-ul Krka este în general destinat adulților. Dacă, în orice moment, Krka pregătește orice conținut de website pentru copii și oferă produse sau servicii destinate acestora, o va face în conformitate cu legislația aplicabilă și va obține consimțământul părinților sau consimțământul titularului răspunderii părintești.

Cookies

Un cookie este un fișier de mici dimensiuni care este stocat pe computerul dumneavoastră atunci când vizitați pentru prima dată un website. Website-ul care emite cookie-ul îl recunoaște atunci când vizitați din nou acel website. Scopul acestei tehnologii este de a îmbunătăți funcționarea website-ului nostru și experiența dumneavoastră de utilizator. Cookie-urile nu sunt considerate periculoase și sunt întotdeauna limitate la o anumită durată de timp.

Acestea sunt utilizate în diverse scopuri: conectarea la un sistem, afișarea diverselor conținuturi pe website (de ex. video), analizarea vizitelor, acceptarea plugin-urilor pentru rețele sociale, difuzarea de reclame.

Procesăm datele colectate prin cookie-uri exclusiv pentru scopuri statistice, obținerea de date demografice, identificarea intereselor vizitatorilor website-ului nostru (dar numai prin prevenirea identificării acestora), diagnosticarea problemelor privind serverul nostru, administrarea website-ului și oferirea de informații despre produsele noastre.

Vă rugăm să selectați ce cookie-uri pot fi activate pe dispozitivul dumneavoastră.

Faceți clic pe Acceptați toate cookie-urile pentru a accepta toate cookie-urile. Faceți clic pe Salvați selecția pentru a salva setările selectate.

 

Cookie-uri strict necesare     
Website-ul nostru utilizează aceste cookie-uri pentru a asigura o bună funcționare și funcționalități de bază. Acestea fac posibilă experiența de bază a utilizatorului.

 

Cookie

Scop

Timpul de expirare

Companie

  aspsession...

Folosit pentru identificarea sesiunii

 La încheierea sesiunii

 Krka

 cookieu... 

Folosit pentru a salva setările dvs. cookie

 1 an

 Krka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-uri de analiză web     
Aceste cookie-uri îmbunătățesc experiența utilizatorului și oferă funcționalități suplimentare, care altfel nu ar fi posibile. Acestea sunt utilizate pentru a înregistra informații despre modul în care vizitatorii folosesc website-ul nostru, astfel încât să îl putem îmbunătăți și actualiza.

 

Cookie

Scop

Timpul de expirare

Companie

_ga

Folosit pentru a distinge utilizatorii.

2 ani

Google Analytics

_gat

Folosit pentru a distinge utilizatorii.

1 minut

Google Analytics

_gid

Folosit pentru a distinge utilizatorii.

1 zi

Google Analytics

_hjIncludedInSessionSample

Acest cookie este setat pentru a anunța Hotjar dacă acest utilizator este inclus în eșantionarea de date definită de limita de sesiuni zilnică a site-ului dvs.

30 de minute

Hotjar

_hjIncludedInPageviewSample

Acest cookie este setat pentru a informa Hotjar dacă acest utilizator este inclus în eșantionarea de date definită de limita de vizualizare a paginii site-ului dvs.

30 de minute

Hotjar

_hjFirstSeen

Aceasta este setarea pentru a identifica prima sesiune a unui utilizator nou. Stochează o valoare adevărată / falsă, indicând dacă aceasta a fost prima dată când Hotjar a văzut acest utilizator. Acesta este utilizat de filtrele de înregistrare pentru a identifica sesiunile utilizatorilor noi.

Sesiune

Hotjar

_hjAbsoluteSessionInProgress

Acest cookie este utilizat pentru a detecta prima sesiune de vizualizare a paginii a unui utilizator. Aceasta este o valoare Adevărată / Falsă setată de cookie.

30 de minute

Hotjar

_hjid

Hotjar Cookie este setat atunci când clientul intră pentru prima dată pe o pagină cu scriptul Hotjar. Este folosit pentru a mentine ID-ul de utilizator Hotjar, unic pentru acel site din browser. Acest lucru asigură că actiunile din vizitele ulterioare pe același site va fi atribuit aceluiași ID de utilizator.

365 de zile

Hotjar

 

Cookie-uri publicitare
Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a adapta publicitatea la fiecare utilizator individual.

Cookie

Scop

Timpul de expirare

Companie

_ym_uid

 

2 ani

Yandex Metrica

uid

 

 

 

_ym_d

 

1 an

Yandex Metrica

 

 

 

 

 

Cookie-uri sociale
Rețelele sociale necesită cookie-uri pentru buna funcționare a plugin-urilor. Acest lucru permite partajarea conținutului și conectarea cu prietenii pe rețelele sociale.

Cookie

Scop

Timpul de expirare

Companie

 _fa

Folosit pentru numele de utilizator

 2 ani

 Facebook

 _tid 

Folosit pentru numele de utilizator

 2 ani

 Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drepturile tale

Instrucțiuni destinate să vă ajute să vă exercitați drepturile sunt publicate pe pagina Drepturile persoanelor vizate. Puteți oricând să le folosiți pentru a solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal pe care le procesăm sau pentru a solicita rectificarea sau ștergerea acestora sau pentru a restricționa prelucrarea acestora.

De asemenea, vă puteți dezabona de la primirea de e-mailuri promoționale făcând clic pe „Dezabonare” în partea de jos a e-mailului.

Modificări ale Politicii de confidențialitate, publicate pe website-ul Krka

Krka își rezervă dreptul de a-și schimba Politica de confidențialitate, publicată pe website-ul său. Vă recomandăm să reveniți pe site-ul nostru și să o revizuiți în mod regulat. În cazul unor modificări substanțiale a Politicii de confidențialitate, o notificare despre o astfel de modificare va fi afișată pe site-ul nostru.

Securitate

Krka folosește măsuri de securitate tehnice și organizaționale pentru a vă proteja datele de manipulare, pierdere, distrugere sau acces de către persoane neautorizate și este certificată ISO 27001. Suntem conștienți de importanța securității care este implicit integrată în toate sistemele și procesele noastre de lucru care implică sisteme de arhivare a datelor cu caracter personal. Activitatea noastră cu sistemele de arhivare include cele mai noi soluții și abordări tehnologice care asigură cea mai mare protecție posibilă pentru stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal (criptare, politică de acces la date, înregistrări de acces la date etc.). Infrastructura noastră asigură protecția continuă a datelor împotriva tuturor amenințărilor, inclusiv a virușilor și a altor tipuri de cod malware. Folosim sisteme și proceduri de detectare a amenințărilor care ne ajută să protejăm mai bine serviciile noastre și să asigurăm un nivel ridicat de securitate.

Contacte

Dacă aveți probleme, întrebări sau dacă doriți să accesați, să corectați, să blocați sau să ștergeți datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la info.ro@krka.biz.

Dezvoltarea constantă a internetului necesită ajustări ocazionale ale declarației noastre privind confidențialitatea. Ne rezervăm dreptul de a face modificări atunci când este necesar.

 

Ultima actualizare în aprilie 2021

© Krka, tovarna zdravil, d.d., Novo mesto

Vse avtorske pravice pridržane. Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto